Tekaisin taas uuden BB:n uusin asukkain ja uusin taloin. Nyt tein asukkaille kunnon luonteen ja paremman talon, toivottavasti kelpaa. Jos kuvanlaatu ei miellytä, saan sitä aika varmasti parannettua. Mutta nyt tarinan pariin.

BB1-2.jpg picture by makkara

Iida Salonen on 25 vuotias sisustussuunittelija Lahdesta. Hän kuvailee itseään kolmella sanalla, iloinen,nopea ja hyväksyväinen. Iida tuli taloon kokeilemaan hermojaan, kestävätkö ne kun on suljettuna yhteen taloon. Iidan perheeseen kuuluu kihlattu, äiti ja isä. Hän harrastaa tanssimista ja pitää muutenkin esiintymistä. Voittorahoilla hän lähtisi Espanjaan ja ehkä johonkin muuhunkin maahan.

BB2-2.jpg picture by makkara

Iida kokeili heti olkkarin pehmeää sohvaa. "Ihana!" Lahtelainen tokaisi ja jäi odottelemaan muita asukkaita.

BB3-2.jpg picture by makkara

Sakari Lumilinna on 23 vuotias kauppias Helsingistä. Sakari kuvailee itseään hiukan itsepäiseksi mieheksi joka ei luovuta melkein koskaan. Talosta hän hakee uusia kokemuksia, ja jos nyt myös tyttökaverin sieltä talosta saisi. Sakarin harrastuksiin kuuluu autolla ajelu ja uinti. Hänellä on kolme veljeä, sisko,äiti ja isä. Voittorahoilla hän shoppailisi kovasti.

BB4-2.jpg picture by makkara

Satu Kalameri on 25 vuotias kampaaja Rovaniemeltä. Nainen on sinkku, ja kuvailee itseään aina iloiseksi tyttöseksi, joka jaksaa aina hymyillä. Hänellä on sisko, äiti ja isä. Lisäksi nainen omistaa kissan. Hän harrastaa shoppailemista ja kavereiden kanssa olemista. Voittorahoilla hän shoppailisi entistä enemmän, ostaen tuotteita mistä on ennen voinut vain haaveilla.

BB5-2.jpg picture by makkara

Tuukka Annanen on 24 vuotias kääntäjä Hämeeltä. Hän sanoo olevansa mukava, rohkea ja komea monen mielestä. Mies seurustelee, ja harrastaa lukemista ja kirjoittamista. Koiraakin hän ulkoiluttaa. Perheeseen kuulu se koira, äiti ja isä. Voittorahoilla hän juhlisi.

BB6-2.jpg picture by makkara

Salla Santanen on 32 vuotias opettaja Helsingistä. Hän kertoo olevansa aika tiukka, joka johtuu naisen ammatista. Sallaan mahtuu silti iloisuutta ja räväkkyyttä. Perheesensä kuuluu aviomies, ja kolme pientä lasta. Hän harrastaa lastensa kanssa leikkimistä. Voittorahansa hän käyttäisi perheensä hyväksi.

BB7-2.jpg picture by makkara

Otto Mänty on 27 vuotias sihteeri Kiteeltä. Hän kuvailee itseään pirteäksi ja aamu-uniseksi. Oton perheeseen kuuluu äiti,isä,kihlattu ja sisko. Hän harrastaa kuntosalilla käymistä ja kotona jumppaamista. Eli kuntoilua siis. Otto ostaisi voittorahoilla oikein ison talon.

BB8-2.jpg picture by makkara

Anne Lamppunen on 20 vuotias opiskelija Hyvinkäältä. Hän on aamuvirkku, vaikka valvookin illalla myöhään. Anne on sinkku, ja hänen perheensä on äiti ja isä ja pikkuveli. Anne harrastaa laulamista, vaikka ei ole osallistunutkaan kilpailuihin. Hän ostaisi voittorahoilla kaikkea musiikkiin liittyvää.

BB9-2.jpg picture by makkara

Vihtori Vappu on 24 vuotias vahtimestari Oulusta. Hän kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja hieman ujoksi. Vihtori on sinkku ja perheeseen kuuluu äiti,isä ja viisi siskoa. Voittorahoilla Vihtori lähtisi Kanarialle. Hän harrastaa kuntoilua ja telkun ääressä löhömäistä.

BB10-2.jpg picture by makkara

Jyväskylästä kotoisin oleva Susanna Ketola kertoo olevansa aina menossa, vähän liiankin villi. Hän on 26 vuotias pankkivirkailija. Voittorahoilla Susanna juhlisi,juhlisi ja juhlisi. Hän on sinkku ja perheeseensä kuuluu äiti, isä ja veli ja sisko.

BB11-2.jpg picture by makkara

Väinö Tällönen on 29 vuotias keittäjä Helsingistä. Voittorahoilla hän ostaisi uuden talon. Hän kuvailee itseään pirteäksi ja vaivattomaksi. Hän seurustelee ja hänellä on äiti ja isä. Hän harrastaa telkun tuijotusta.

BB12-2.jpg picture by makkara

Katri Puskavuori on 27 vuotias lastentarhanhoitaja Lahdesta. Hän kuvailee itseään iloiseksi mutta joskus aika ujoksi. Voittorahoilla nainen pistäisi tuulemaan ja lähtisi ulkomaille. Hän on sinkku, ja perheeseen kuuluu äiti,isä ja pikkusisko.

BB13-2.jpg picture by makkara

Viimeisenä Teemu Silta. Teemu on bussikuski ja 28 vuotta. Hän sanoo itseään ujoksi ja pirteäksi. Voittorahoilla Teemu lähtisi ulkomaille ja lahjoittaisi osan hyväntekeväisyyteen. Hän harrastaa tanssimista,ja pitää tummista naisista.

BB14-2.jpg picture by makkara

Nyt taloesittelyn pariin. Tässä on pätkä sitä käytävää, jota pitkin yksi häädetty asukas kerran viikossa kävelee Talk shown juontajan pariin. Uutisena voin kertoa, että ensimmäisessä Big Brother Extrassa lähdetään seikkailemaan tiloihin, jossa Big Brother jaksoa tehdään. Eli sinne johtojen sekaan vaan. Mutta se on sitten extrassa.

BB15-2.jpg picture by makkara

Päiväkirjahuoneeseen tuo tunnelmaa tuo hieno kaupunkimaisema. Asukkaiden on hyvä siinä kertoa tunteistaan, ja tuntea samalla että koko kaupunki kuulee :D

BB16-2.jpg picture by makkara

Tässä puolet keittiöstä. Tässä kohtaa valmistetaan ruokaa.

BB17-2.jpg picture by makkara

Ja tässä pöytä. Kyllä, siihen mahtuu vain kolme asukasta samaan aikaan. Muut saavat seistä.

BB18-3.jpg picture by makkara

Olkkarista puolet. Kuvassa ei näy olkkarin sohvapöytää, mutta sen päällä oleva kukkakimppu kylläkin.

BB19-2.jpg picture by makkara

Tuossa on toinen osa olkkaria, jossa on tuo mukavan pehmeä nojatuoli.

BB20-2.jpg picture by makkara

Tyttöjen makkari. Poikien makkarin esittelykuva katosi, mutta kuva siitä on viimeisenä.

BB21-2.jpg picture by makkara

Kello 20.00. Asukkaat eivät ole vielä jutelleet paljoakaan. Muut jäivät tutustumaan sisälle, kun Väinö katalasti houkutteli Katrin ulos ja PLÄTS! "Hui hitsi kun säikähin, sä toit sit tyynyn mukanas?" sanoi Katri ja naurahti saatuaan tärskyn tyynystä päin naamansa. Olihan Katrillakin oma tyyny mukana, kaiken varalta.

BB22-2.jpg picture by makkara

Kello 21.00. "Mä oon pankin vahtimestari. Kerran sinne oli eksyny joku pikkutyttö, jouduin sielt hätistelemään sitä.." kertoi Vihtori. "Tämä on Big Brother. Sauna on nyt lämmin" kuului kuulutus, joka keskeytti Vihtorin selitykset.

BB23-2.jpg picture by makkara

"Wohhoo! Tääl on paljukin, mä en voi uskoo!" kirkui Stau ihan fiiliksissä. "Ootsä juonu ennenkun tulit tänne?" kysyi Salla vitsillä ja naurahti. "En kai, mä vaan yllätyin kun tääl on palju. Meen siihen vaik heti!" Satu tokaisi. "Onkohan toi vesi lämmintä? Sä voit sit sanoo mulle, mä en mee ennenkun saan tietää" sanoi Iida.

BB24-1.jpg picture by makkara

Kello 22.00. "Meil on kaks suihkuu, ja viel pihal.." totesi Iida. "BB kai halus et me ollaan mahdollisiman paljon ulkon.." Satu mietti. "No mä ainakin käyn suihkus, tuntuu et oon ihan kauheen likanen. Oliks se muuten lämmint?" kysyi Iida avatessaan suihkua. "Äh, en mä kehdannu kokeilla" sanoi Satu ja nolastui hieman.

BB25-1.jpg picture by makkara

"On tää kyl aika hieno mesta" sanoi Iida Satulle suihkussa. "Joo mut miehet vois olla komeempii, ja vähän innokaampi. Luulis et ne juoksis perässä, kun näin kauniit naisii tääl on" sanoi Satu ja Iida nyökkäsi.

BB26-1.jpg picture by makkara

Kello 23.00. Ne miehet on toisten naisten perässä.. "Huomasitsä. Me ollaan aika samannäkösii ja tyylisii, molemmat goottei" sanoi Tuukka. "Juup, mä en ymmärrä kun kaikki ei tykkää gooteist. Jotkut kietää ne kaukaa" vastasi Anne. "Mentäskö tupakalle?" kysyi Tuukka. "Ihan sama, vaikka. Pihal on ainakin väkee."

BB27-1.jpg picture by makkara

Kello 24.00. "Sä juot aika paljon.." totesi Salla vilkuilessaan Susannan juomista. "Enhän juo, tää on vast eka pullo." Susanna tiuskaisi vaikka taisi siinä jo toinen pullo. "No ei pahal" sanoi Salla nopeasti. "Kaikille on kaks pulloo." sanoi Susanna ja jatkoi juomista. "Tota menoo sult loppuu nopeesti.." sanoi Salla hiljaa.

BB28-1.jpg picture by makkara

Kello 24.30. Susanna on siirtynyt ulos juomaan. "Käy säkin ottaa, mult loppuu koht" sanoi Susanna ja joikin juuri viimeisen hörpyn. "Eii, en mä juo alkoholii" vastasi Iida ja käveli katsomaan mitä muut puuhailivat.

BB29.jpg picture by makkara

"Tämä on Big Brother. Saatte sytyttää kokon" kuulutti BB. "Mä mietinkin et mites siel on tommonen puukasa" sanoi Anne vieressään istuvalle Tuukalle. "Niinpä" sanoi Tuukka puolestaan.

BB30-1.jpg picture by makkara

"Saan tän syttymään nopsaan" Väinö lupasi. "Juujoo" sanoi Susanna ja yritti etsiä tyhjästä pullosta edes pientä tilkkaa, jonka voisi lipaista kielellä. "Taitaa olla tyhjä" Teemu sanoi.

BB31-1.jpg picture by makkara

"Mä taian olla tääl ainut, jol on lapsii. Ja vanhin" totesi Salla. "Ja ainut joka on naimisis!" huikkasi Anne nurkan takaa. "Vaikka sä oot kyl aika nuoren näkönen." huikkasi puolestaan Tuukka.

BB34.jpg picture by makkara

Kello 00.00. Sisälle ovat siirtyneet Sakari ja Otto, puhumaan lempiruuistaan. "Munakasta jos tääl saisi, niin mä oisin onnellinen" Sakari selitti lattialta. "Munakas on pahaa" Otto kertoi oman mielipiteensä.

BB35.jpg picture by makkara

"Tuu tänne mun kaa, Vihtori!" huudahti Katri kokon toisella puolella olevalle Vihtorille. "Eii, mä tuun koht, mut eka mä oon Iidan kaa hetken" Vihtori vastasi. "No hyvä" sanoi Katri ja hymyili. Hänkin oli juonut jonkin verran.

BB36.jpg picture by makkara

Asukkat käskettiin makkariin. "Ota kurkkupastilli, Satu" hihkaisi Iida ja heitti kurkupastillin Sadulle. "Eikää." sanoi Satu ja naurahti. Ja jos mietitte, mitä se Anne tuolla taustalle selittää niin hän puhuu toisella seinän vierustalla olevalle Susannalle, joka makoilee siinä uupuneena.

BB37.jpg picture by makkara

Tässä oli sitten tämä osa. Toivosin paljon kommentia, myös jos et pitänyt koska on tärkeää että saisin paranneltua tarinaa. En nimittäin aio enää aluttaa alusta :) Eli jos pidit, niin toivon että kommentoit mutta myös jos et pitänyt. Ja kerro sitten mistä et pitänyt, ainakin kuvanlaatua ja tekstiä pystyn korjaamaan. Ensi osassa tapahtuu hieman enemmän, tästä osasta osa kului taloesittelyn ja hahmoesittelyjen parissa. Ensi ossa tavataan!