Heei lukijat ja tervetuloa päivä kakkosen pariin :) Tähän osaan olen yrittänyt saada paljon kiinostavia tapahtumia, sillä edellinen BB:ni lopahti siihen tylsyyteen. Toivottavasti saan paljon kommentia talon tapahtumista.

BB1-3.jpg picture by makkara

Kello 9.00. Katri on kutsuttu PK-huoneeseen. "Mitä pidät talosta?" kysyi Big Brother uniselta naiselta. "No, kaunis ja mukava talo. Ihmiset on ihania, ainakin suurin osa. Eli tykkään tosi paljon, ja oon ikionnellinen että tänne pääsin" Katri vastasi. Sen jälkeen hän sai luvan poistua.

BB2-3.jpg picture by makkara

Kello 9.10. Susanna on toinen nainen järjestyksessä, joka on noussut ylös. Hän kömpi sängystä pirteänä. "Huomenta!" Susanna hihkaisi ja nousi ylös.

BB3-3.jpg picture by makkara

Kello 9.30. "Olipa hyvät yöunet" sanoi juuri herännyt Iida Sallale, joka myös kömpi pois sängystä. "Mitäköhän ruokaa vois ottaa.." hän mietti sitten. "Varmaan ihan vaan voileipii" Salla vastasi ja vetäisi paidan päälleen. "Mä haluun kyl vaikka muroi.. Oiskohan niit jossain kaapis?" mietti Iida. "Sun pitää kattoo" sanoi Salla saatuaan myös mekkonsa päälleen.

BB6-3.jpg picture by makkara

Myös pojat alkavat herätä. "Nukuinksmä vaatteet päällä?" mietti Sakari ääneen. "Taisit" vastasi Tuukka, joka oli kuulluut Sakarin mietiskelyn. "Mennääks olkkariin, naiset on varmasti kaipaillu meitä" kysyi Sakari. "Oiskohan Anne siellä.." mietti puolestaan Tuukka. "Tykkääks siitä?" virnisti Sakari. "Onhan se ihan mukava" sanoi Tuukka ja punastui hieman.

BB7-3.jpg picture by makkara

Kello 10.00. "Tämä on Big Brother. Varastohuone on nyt auki" kuului ääni. Vihtori passitettiin sinne, ja hän löysi kirjeen. Viikkotehtävä varmaan.

BB8-3.jpg picture by makkara

"Viikkotehtävä, Bändi. Kehitätte bändin ja keksitte sille nimen. Bändissä on pianonsoittaja, kaksi laulajaa,kaksi tanssijaa,kitaristi ja rumpujensoittaja. Muut kehittävät kappaleen sanat bändille. Esiinetty viikon lopulla, ja esineetty ulkona. Lavastuksen saatte rakentaa itse, varusteita saa varastohuoneesta esiintymispäivää edeltävänä päivänä. Soittimet ovat myös ulkona. Onnea, Big Brother" luki Vihtori. "Ihana!" henkäisi Anne ja laittoi vesilasin pöydälle. "Lyödään vetoo onnistumisest vaikka 200 euroo?" ehdotti Otto. Se kävi kaikille. "Mä haluun laulaa, mä haluun laulaa!" hihkui Anne. "Katotaan sit Anne" hymyili Otto.

BB9-3.jpg picture by makkara

Kello 10.15. Asukkaat ovat siirtyneet pihalle, ja Iida kokeilee kitaraa. Olisittepa kuulleet, millaista renkutusta se oli aluksi :D "Voi kun mä oon huono!" Iida voihkaisi. "Se on varmaan vaikeeta?" kysyi Satu, joka oli jo valinnut roolikseen sanoittajan. "Ootko keksiny viel yhtään?" kysyi Iida. "Mietin" vastasi Satu.

BB10-3.jpg picture by makkara

"Tää on ihan käsittämättömän helppoo!" huudahti Väinö soitellesaan rumouja tyytyväisenä. "Tosta äänestä tulee mulle mieleen jotain" sanoi Salla istuessaan jossain rumpujen lähellä maassa. "No?" kysyi Väinö. "Aviomiehen kuorsaus!" sanoi Salla ja naurahti. "Ihan tosi? Rumpujen äänestä?" kysyi Väinö yllätyneenä. "No se oli vitsi hölmö!" Salla naurahti taas.

BB11-3.jpg picture by makkara

Kello 10.40. "Onpa tääl kylmä" sanoi Susanna hytistessään siinä. Hän oli pianonsoittaja, mutta ei vielä ollut ehtinyt työkalunsa ääreen. "Juokse lenkki talon ympäri?" Vihtori ehdotti. "Tämä on Big Brother.Otto, tulisitko PK-huoneeseen?"

BB12-3.jpg picture by makkara

"Mitä pidät viikkotehtävästä?" kysyi BB. "Se on kyl ihan mahtava, en osannu oottaa mitään tällästä. Hyvii viikkotehtävii kyl keksit, sen voin sanoo" Otto vastasi. "Voit poistua"

BB13-3.jpg picture by makkara

Kello 11.30. "Etkö sä halunnu laulajaks?" kysyi Satu Annelta. "Mä meen koht laulaa, mut Sakari halus eka kokeilla. "Teemu on aika söpö" totesi Satu. "Ai onks sun mielestä?" kysyi paljuun tullut Salla. "Joo, onhan se. Sulonen ja omaperänen.Oon ehkä vähän ihastunu siihen" sanoi Satu. "Mee kertoo se sille?" ehdotti Anne. "En mä viittii, saisin vaan rukkaset" vastasi siihen Satu. "Eikun nyt meet, muuten et ikinä pääse yhteen sen kanssa. Teemu on viel sisäl, mee sinne, kukaan ei kuule"

BB14-3.jpg picture by makkara

Siinä Sakari lauleskelee.

BB15-3.jpg picture by makkara

"Teemu.. Oonko mä susta hyvännäkönen?" kysyi Satu pitkän harkinann jälkeen. Teemu yllätyi hieman. "No joo, oothan sä ihan." vastasi Teemu. "Ihan oikeesti. Millä lailla?"

BB16-3.jpg picture by makkara

"No sulla on ihanat meikit ja sun tukkas on niin ihanan värinen. Lisäks sul on toosi kauniit silmät" luetteli Teemu ja Satu punastui.

BB17-3.jpg picture by makkara

Kuten tiedätte yksi asia johtaa toiseen..näin.

BB18-4.jpg picture by makkara

Ja näin.

BB19-3.jpg picture by makkara

Kello 12.50. Myöhemmin ovat Satu ja Teemu tyttöjen makkarissa. "Heei, heitä se tylsä kirja pois niin pidetään hauskaa" Teemu ehdotti. "No miksei" hymyili Satu ja heitti kirjan pois. Siitä mitä sen jälkeen tapahtui emme näytä kuvia. Ette varmasti halua kuulla yksityiskohtia.

BB21-3.jpg picture by makkara

Kello 13.00. "Mä alan jo kehittyä!" totesi Iida, ja se oli totta. Kolmen tunnin treenaus kannati. Viikkotehtävä saattaisi tuolla innolla jopa onnistua.

BB23-3.jpg picture by makkara

Ja tuolla innolla.

BB24-2.jpg picture by makkara

Kello 13.13. Satu on kutsuttu PK-huoneeseen. "Mitä Teemun kanssa tapahtui äsken?" kuului kysymys. "No, vaattethaan siinä lähti lentämään, onneks kukaan ei tullu kattoo! Teemun lähesyys tuntu ihanalta, vaikka ehkä vähän liian nopeesti edettiin" totesi Satu naurahtaen. "Voit poistua"

BB26-2.jpg picture by makkara

Kello 14.00. "Herää ruusunen, aika pitää taas hauskaa" sanoi Teemu kun hän tuli ulkoa. Hänkin nimittäin oli ollut ensimmäisestä illasta asti vähän pihkassa tuohon kaunokaiseen.

BB27-2.jpg picture by makkara

"Huomenta Teemu, kyllähän sitä voiskin" sanoi Satu pirteästi. "Mennään tohon sängylle" Teemu pyysi.

BB29-1.jpg picture by makkara

Kello 14.50. Vihdoinkin Anne on päässyt laulamaan, vain ensimmäistä kappaletta jonka sanoittajat ovat keksineet. Koko laulun sanat julkaistaan viidentenä päivänä, kun viikkotehtävä loppuu.

BB30-2.jpg picture by makkara

"Mitä mieltä olet talon naisista?" kysyi Big Brother. "Tosi mukavii, varsinkin Anne." vastasi Tuukka. "Voit poistua"

BB31-2.jpg picture by makkara

Kello 15.00. Onneksi Teemu ja Satu ehtivät lopettaa puuhailunsa, ennenkuin muut naiset tulivat sisään. Salla ja Anne tosin esittävät monia kysymyksiä.

BB32.jpg picture by makkara

"Pikkulinnut laulo et täällä vähän oleskelit Teemun kanssa. Mitäs teitte?" kysyi Susanna hymy huulilla. "Noo, vähän kaikkee. En mee yksityiskohtiin" naurahti Satu. "Aioks nukkuu ens yön sen vieres?" kysyi Susanna. "En tiiä, jos muut pojat suostuu siihen." Satu naurahti. "Oot tosi onnekas, jos pääset nukkuu kuuden pojan kaa" Susanna huokaisi hiukan kateellisena.

BB33.jpg picture by makkara

Kello 19.00. On jo ilta ja Satu tekee ruokaa.

BB34-1.jpg picture by makkara

"Satu sä oot tosi kaunis.. Mä haluisin.." sanoi Tuukka oli Annen lisäksi ihastunut tähän neitokaiseen. "Anteeks, mutta mä olin tänän Teemun kaa tosi lähesis väleis. Tiiät mitä tarkotan, en aio pettää sitä" Satu kuiskasi.

BB35-2.jpg picture by makkara

"Pusu!" hihkaisi sisään tullut Teemu ja suukotti rakasta Satuansa. Tuukka huokaisi.

BB36-2.jpg picture by makkara

En laittanut Katria kutittamaan Teemua, mutta ihan itsestään hän heti suudelman jälkeen tuli kutittamaan. Taitaa neiti olla vähän pihkassa? Säilyykö Teemun ja Satun suhde, vai pilaavatko Katri ja Tuukka sen? Ensi osaan voin luvata paljon draamaa :)

Tässä oli tämä osa. Toivon että oli mieluinen, ja toivon että saan paljon kommentia. Se kasvattaa peli-intoa.